Tal com es va informar en la darrera assemblea de l’AMPA volem realitzar un projecte d’intercanvi. La idea és aprofitar l’equipació escolar i material esportiu que estigui en bon estat perquè altres famílies que siguin part de l’AMPA puguin beneficiar-se’n, a més de fomentar el consum responsable i el reciclatge.

Us informem que també es recolliran tot tipus de disfresses utilitzades per a celebració de Pastorets i Castanyada, aquestes disfresses es prestaran  amb una paga i senyal que serà lliurada una vegada es retorni la disfressa en el mateix estat que es va recollir.

Fins al 20-06-2019 els dimecres de 17:15 a 18 recollirem el material a la sala de l’AMPA (situada a la caseta del pati de colors). Us preguem que ens porteu la roba en bon estat i neta.

Abans que acabi el curs classificarem i ordenarem el material rebut i us informarem del dia en què es podrà venir a buscar.

El lliurament es farà per estricte ordre d’arribada i per un preu simbòlic.

Us recordem que tipus de roba estem buscant:

  • Bates, Xandalls, Samarretes, pantalons, motxilles de parvulari, etc …
  • Equipació per extraescolars com patins, samarretes, kimonos, equipacions de futbol i bàsquet, mallots patinatge etc …
  • Disfresses de reis mags, àngels, pastorets, diables etc …

Creiem en la bondat, utilitat i valors que representa aquest projecte i confiem en la vostra col·laboració per aconseguir-ho, a més de poder estalviar en totes aquestes despeses. A més, si aconseguim que tots aportem el nostre granet de sorra es pot plantejar ampliar l’intercanvi a altres àrees com pot ser els llibres escolars.

Aquest servei és exclusiu per a membres de l’AMPA