A.M.P.A. Comissió Social 40 FESTIVAL SOLIDARI 6 d’abril 2019

Aquest any el Festival serà el Dissabte 6 d’abril a la tarda.

L’objectiu d’aquest festival es recaptar fons per les famílies més desafavorides de l’escola.

Tots els alumnes de l’escola poden participar. El cost per als pares és el preu de les entrades i el vestuari que necessitin els nostres fills, que intentem que sigui el més econòmic, però varia depenent del grup (pot arribar a 20 euros).

El Teatre dependrà del nombre de participants, tenint en compte l’aforament d’aquest.

Aquest any amb tots els grups que participen es farà un sorteig per saber l’assignació dels seients del teatre. Per ordre dels grups extrets del bombo s’aniran seient desde la primera a l ́última fila. Dins de cada grup s’asignaràn els seients per ordre alfabètic.

Els assajos comencen al gener. Els alumnes de P3, P4 i P5 assagen en horari escolar (de 16.00 a 17.00 h. mentre la resta es queda al pati). Els altres cursos assagen al migdia o a les tardes després de classe, depenent de la disponibilitat de nens i monitors, per la qual cosa els nens interessats a participar han d’indicar si existeix algun dia que no poden assajar o si tenen alguna preferència (s’intenta adaptar a la majoria de nens). Us demanem que tingueu en compte el dia en que es realitza el Festival i que si el nen s’apunta es comprometi a participar en el mateix fins el final.

Els alumnes que estiguin inscrits en el carnaval i vulguin participar en el festival solidari, preguem que omplin també la inscripció.

Necessitem sense falta MONITORS que ajudin amb el ball i assajar amb el nens. Si us plau, necessitem gent que ens doniun cop de mà.

En el cas de voler participar, haureu de lliurar a porteria la següent inscripció emplenada abans del 30 de novembre. És important lliurar el paper en la data indicada ja que en cas contrari no podrem assegurar la participació del nen al Festival.

Captura de pantalla 2018-11-09 a las 23.06.56.png