[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ja han passat uns quants dies des que es va celebrar el Festival Solidari. Hem volgut deixar passar un temps perquè els records reposin, perquè els que van participar tinguessin el seu merescut descans i perquè tots els que d’una forma o una altra es van implicar en aquest projecte poguessin assaborir els fruits del seu esforç. D’un gran esforç …

Ja fa molt de temps un poeta grec va dir que “l’important no és el destí sinó el camí”, el procés pel qual ens vam posar a caminar tots de forma individual, …, cadascú amb les seves idees, els seus objectius, els seus somnis, però sumant el seu petit gra de sorra al projecte col·lectiu i solidari que és aquest Festival. Uns porten molt de temps fent aquest viatge, altres s’acaben d’incorporar, però no són els anys que portes, sinó la il·lusió que s’ha invertit per portar-nos a tots una mica de màgia i il·lusió a la gent que ho necessita.

No direm que aquest és el millor festival que hem celebrat, i tampoc el compararem amb d’altres, perquè el millor festival és aquell en què t’has esforçat, t’has entregat, has cooperat i has creat nous vincles amb altres pares, col·laboradors, alumnes i afegit el teu granet de sorra per fer d’aquest món un lloc digne de dir-se llar.

Però el que volem recalcar i el que ens motiva, és que aquest any hem superat totes les expectatives de recaptació i que realment estem molt emocionats amb tota la gent que s’ha implicat i col·laborat. I Abans d’acomiadar-nos i donar pas a les fotos i vídeos, volem donar les gràcies a la comissió social, motor del Festival Solidari (Claudia, Cristina, Adela, Ana i Inma), a tots els monitors (Ricardo, la Mireia, Verònica, Eli , Angelita, Àfrica, Anna, Inma, Cristina, Anna, Pili i Anna), presentadors (Patrícia i Jordi), tècnic de so (Ferran) i fotògraf (Gerard) per tota la feina que han realitzat per portar-nos aquest gran espectacle. ‘Gràcies a tots !!

Ens veiem el proper any ….

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”5798,5780,5833,5832,5831,5830,5829,5828,5827,5820,5821,5823,5824,5825,5826,5819,5818,5817,5816,5815″ img_size=”600×300″][/vc_column][/vc_row]