Per primera vegada el CEEB (Consell Escolar de Barcelona) ha atorgat els premis “Els Semáfor dels Valors”. L’objectiu és reforçar els valors que associem a l’esport com són el respecte, l’esforç, la competividad, acceptar resultats i decisions arbitrals, etc… tant per part dels jugadors com dels entrenadors i de les famílies dels esportistes .

El nostre equip mixt pre-mini de bàsquet ha quedat primer en aquesta categoria, que és tan o més important que la classificació de partits guanyats, ja que demostra que més enllà de les qualitats atlètiques, els nostres jugadors han demostrat un excel·lent nivell de valors.

 

Per tot això volem felicitar a la part més important d’aquest equip, que són els jugadors: Pau, Javi, Sheila, Marc M, Maria M, Maria V, Ángel, Efrén, Adri, Marc S, Fiona, Manu. Per descomptat als entrenadors que no solament han ensenyat fonaments tècnics als nostres jugadors sinó també els valors que fan de l’esport una escola de vida (Marc, Albert, Esther) i finalment però no menys importants, a les famílies per ajudar als entrenadors a consolidar aquests valors en els petits.

Enhorabona!!