Estimades famílies!

Sabem que aquest any el Nadal serà diferent, però entre tots, farem l’esforç perquè els nostres fills el gaudeixin de la millor forma.

Aquest any no podrem celebrar el dia de la decoració nadalenca, on les famíles decorem l’escola, fem el concurs de postals de Nadal i gaudim d’una xocolatada entre altres activitats, … però no volem deixar que el COVID ho espatlli tot; així, des de l’AMPA volem fer el possible perquè els nostres fills puguin gaudir de moments especials…

Igual que en els darrers anys, aquest any també celebrarem el concurs de postals de Nadal i, a continuació, us expliquem com es farà.

Els tutors i tutores lliuraran a cada alumne una cartulina blanca en format DIN A5 per a que els nostres artistes facin a casa la seva nadala, com vulguin, només per una cara, en horitzontal o vertical, no importa. Hauran d’escriure el seu nom i curs, a la part del darrera. Una vegada la tinguin feta, li donaran de nou al seu tutor abans del 4 de desembre. Quan les tinguem totes, les penjarem al web de l’Ampa, i allà podrem votar tots. Es votarà una postal de cada grup, P3, P4, P5, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior. L’Ampa donarà un premi a la millor de cada grup. D’entre les guanyadores, l’escola escollirà una que farà servir per a felicitar el Nadal a totes les famílies.

Què us sembla? Esperem que aquest any hi participin tots els nens i poder inundar la nostra web amb aquestes postals.

Fins aviat!!!

AMPA