Els informem que els dies 9 i 10 de setembre atendrem la petició de les noves inscripcions per l’activitat extraescolar d’anglès pel curs 2020-2021.

Com a novetat pel curs vinent i atenent la situació d’excepcionalitat en què ens trobem marcada pel Covid-19, en el cas que no es puguin realitzar les classes presencialment, s’ha previst impartir-les telemàticament. Les classes començarien més tard (17:45h) per tal que els alumnes tinguin temps de desplaçar-se de l’escola a les seves cases.

  • A continuació els detallem les quotes pel proper curs (soci AMPA)*:
    Matrícula per noves incorporacions (només es paga una vegada): 20€ Cursos de 1 classe setmanal de 1.5h: 42€/mes.
    Cursos de 2 classes setmanals de 1h: 49€/mes.
  • *Les famílies que no són membres del AMPA, si us plau consultar quotes.

Poden fer la sol·licitud d’alta de l’activitat complimentant el full adjunt i enviant-lo per correu electrònic a GeorginaL@princessmargaret.org.

La coordinadora Georgina es posarà en contacte amb les famílies dels alumnes que hagin de realitzar prova de nivell per tal de valorar el grup que per edat i nivell és més adequat. Un cop corregides, els informarà dels resultats.

Així mateix, ens posarem en contacte amb les famílies que els seus/ves fills/es no necessitin fer prova de nivell per informar del grup que se’ls assignarà.

Atentament,
Coordinació Princess Margaret School

Inscripcio angles extraescolar