Hola! Ja ha arribat el moment de començar a preparar el Festival Solidari! Quines ganes en tenim!

Aquest any el festival serà el diumenge 26 de març de 2023 a les 10h.

L’objectiu d’aquest acte és recaptar fons per les famílies més desafavorides de l’escola. Tots els alumnes de l’escola hi poden participar (siguin o no membres de l’AMPA), quants més, millor!

El cost per als pares és el preu de les entrades i el vestuari que necessitin els nostres fills. Intentarem que sigui el més econòmic possible, però pot variar depenent del grup (màxim 20€). Els participants no pagaran entrada.

El teatre escollit és el de l’escola SAFA HORTA. L’ordre dels seients es farà començant per P3 fins l’últim curs.

Els assajos començaran el mes de gener i es faran 1 dia a la setmana. Els alumnes de P3, P4 i P5 assajaran en horari escolar de 16h a 17h (la resta es quedarà al pati). Els altres cursos assajaran de 14h a 15h (us facilitarem informació més concreta sobre com ho organitzarem un cop us hagueu inscrit).

Aquest any es podran preparar balls, micro teatre o espectacles de màgia.

A la mitja part tindrem un sorteig on podreu aconseguir diversos premis que estem segurs que us encantaran.

És important que si algun/a nen/a no pot assajar tots els dies, ho indiqueu a l’apartat corresponent del formulari per tal de poder-nos organitzar correctament.

Com cada any, necessitem voluntaris i voluntàries que vulguin fer de monitors/es i ajudar els nens i les nenes amb els assajos. Cada grup necessita tenir com a mínim 2 monitors, si no ho aconseguim, el grup no podrà seguir endavant. Així que… animeu-vos!

Si vols participar hauràs d’omplir el formulari com a màxim el dia 4 de novembre. Aquest és el link per la inscripció:

https://forms.gle/97YDsZZPVjc868577

És important que us inscriviu dins la data establerta ja que en cas contrari no podrem assegurar la participació del nen o de la nena al festival.

Un cop tanquem el període d’inscripció us contactarem per concretar els detalls de la participació.

Comptem amb vosaltres per a que, entre tots, el Festival Solidari 2023 sigui tot un èxit. Gràcies!