39è FESTIVAL SOLIDARI

data: DISSABTE 14 D’ABRIL
lloc: TEATRE “SALESIANS D’HORTA” adreça: PASSEIG DE LA VALL D’HEBRON, 258 hora: 17 h

Estimades famílies:

Us informem que el proper dia 14 d’abril de 2018 se celebrarà el 39è FESTIVAL SOLIDARI al teatre de l’escola SALESIANS D’HORTA (Passeig de la Vall d’Hebron, 258).

Els participants han d’arribar al teatre a les 16h vestits, pentinats i maquillats de casa. Els deixareu a la porta de l’escola amb els seus monitors/es i a les 17h començarà l’actuació.

Un cop vagin acabant els seus balls us demanarem que els recolliu per les escales que pugen a l’escenari i ja es podran quedar amb vosaltres. Us preguem que no marxeu del teatre fins que acabi el Festival, ja que hi ha una actuació final en el que els vostres fills i filles tornaran a ballar.

L’organització realitzarà fotos de grup i individuals i durant les actuacions i es posaran a la venda a la nostra escola uns dies després del Festival. No es farà vídeo oficial.

La Comissió Social i tot l’equip de monitors/es us agraïm la vostra participació i col·laboració en aquest acte solidari. Volem felicitar a tots els nens i nenes per l’entusiasme, les ganes i la il·lusió que estan posant durant els assajos. Estan gaudint moltíssim.

Atentament