Quota AMPA

Benvolgudes famílies, esperem que us trobeu bé de salut, i que aviat ens puguem retrobar.

Donades les actuals circumstàncies en què tots ens trobem, i que sabem que no són moments fàcils per a les famílies, hem decidit reduïr la quota de l’Ampa pel curs 2020-2021, de manera excepcional de 45 a ​25​€. Sabem que qualsevol despesa suposa un esforç, però volem poder continuar ajudant a les famílies de l’escola, i continuar realitzant les activitats, que aquesta nova situació ens permeti. El càrrec del rebut es realitzarà el proper 10 d’agost​, al compte bancari facilitat.

Us informem que aquest any hi ha ​renovació del càrrecs de la ​Junta actual de l’AMPA​. L’elecció de la nova Junta es farà en la propera assemblea que es celebrarà tan aviat comenci el curs, i es pugui fer en les condicions de seguretat que les autoritats estimin oportunes. De l’actual Junta, hi ha membres que ja han decidit no renovar els seus càrrecs, i els agraïm la seva important tasca; d’altra banda us recordem que sense persones involucrades en aquest projecte, l’AMPA no pot continuar endavant, amb els membres que, de moment, continuen. Us animem a col·laborar amb l’actual Junta, o si estimeu oportú, presentar les vostres candidatures, fins a 3 dies abans que es celebri la propera assemblea. Per a qualsevol informació sobre com s’ha de presentar una candidatura completa us animem a adreçar-vos a nosaltres mitjançant el correu electrònic ​info.ampaich@gmail.com​.

Desitgem que aviat ens puguem veure i continuar treballant plegats.

Salutacions Junta de l’AMPA

Deixa un comentari

Si utilitzes la web, accepta l'ús de cookies Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web està configurada per "permetre les galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de la vostra galeta o feu clic a "Accepta" a continuació, esteu consentint a això.

Tancar