Projecte d’intercanvi

Tal com es va informar en la darrera assemblea de l’AMPA volem realitzar un projecte d’intercanvi. La idea és aprofitar l’equipació escolar i material esportiu que estigui en bon estat perquè altres famílies que siguin part de l’AMPA puguin beneficiar-se’n, a més de fomentar el consum responsable i el reciclatge.

Us informem que també es recolliran tot tipus de disfresses utilitzades per a celebració de Pastorets i Castanyada, aquestes disfresses es prestaran  amb una paga i senyal que serà lliurada una vegada es retorni la disfressa en el mateix estat que es va recollir.

Fins al 20-06-2019 els dimecres de 17:15 a 18 recollirem el material a la sala de l’AMPA (situada a la caseta del pati de colors). Us preguem que ens porteu la roba en bon estat i neta.

Abans que acabi el curs classificarem i ordenarem el material rebut i us informarem del dia en què es podrà venir a buscar.

El lliurament es farà per estricte ordre d’arribada i per un preu simbòlic.

Us recordem que tipus de roba estem buscant:

  • Bates, Xandalls, Samarretes, pantalons, motxilles de parvulari, etc …
  • Equipació per extraescolars com patins, samarretes, kimonos, equipacions de futbol i bàsquet, mallots patinatge etc …
  • Disfresses de reis mags, àngels, pastorets, diables etc …

Creiem en la bondat, utilitat i valors que representa aquest projecte i confiem en la vostra col·laboració per aconseguir-ho, a més de poder estalviar en totes aquestes despeses. A més, si aconseguim que tots aportem el nostre granet de sorra es pot plantejar ampliar l’intercanvi a altres àrees com pot ser els llibres escolars.

Aquest servei és exclusiu per a membres de l’AMPA

Deixa un comentari

Si utilitzes la web, accepta l'ús de cookies Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web està configurada per "permetre les galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de la vostra galeta o feu clic a "Accepta" a continuació, esteu consentint a això.

Tancar