Inscripción inglés extraescolar

Benvolguts pares i mares,

Els informem que a partir del 30 de maig i fins el 13 de juny, s’obre el període d’inscripció per l’activitat extraescolar d’anglès pel curs 2019-2020.

A continuació els detallem les quotes ja actualitzades pel proper curs:

  • Matrícula per noves incorporacions (només es paga una vegada): 20€
  • Cursos de 1 classe setmanal de 1.5h: 42€/mes.
  • Cursos de 2 classes setmanals de 1h: 49€/mes.

Poden fer la sol·licitud d’alta de l’activitat complimentant el full adjunt i enviant-lo per correu electrònic a colegio@princessmargaret.org.

Els alumnes que aquest curs estan realitzant 3r de primària o més, han de fer una prova de nivell per tal de valorar el grup que per edat i nivell és més adequat. La coordinadora Georgina es posarà en contacte amb les famílies per assignar dia i hora de la prova i, un cop corregides, els informarà dels resultats.

Així mateix, ens posarem en contacte amb les famílies que els seus/ves fills/es no necessitin fer prova de nivell per informar del grup que se’ls assignarà.

Atentament,
Coordinació Princess Margaret School

IMPORTANT: per a l’alta cal omplir aquest formulari i enviar-lo a colegio@princessmargaret.org

Leave a Reply

Si utilitzes la web, accepta l'ús de cookies Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web està configurada per "permetre les galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de la vostra galeta o feu clic a "Accepta" a continuació, esteu consentint a això.

Tancar