Comissió Cultural

AMPA IMMACULADA CONCEPCIÓ 2016-2017

La Comissió Cultural de l’AMPA de la  nostra  escola  ofereix  una proposta diversificada d’extraescolars, intentem  oferir un ampli ventall d’activitats des de activitats músicals, activitats artístiques, activitats més técniques, de repàs i reforç, …

Pretenem donar resposta a diferents interessos que puguin sorgir entre alumnes de l’escola.

Aquestes activitats es realitzen en horari de tarde, a partir de les 17h., de dilluns a divendres. Sempre a les instal·lacions del nostre centre.

Per poder realitzar aquestes activitats es necesita formar un grup d’aprox. 10 alumnes per activitat, encara i que, de vegades, podem arribar a corfirmar una activitat amb un nombre inferior d ‘alumnes.

Hi ha activitats per alumnes i hi ha també activitats per a mares i pares.

OBJECTIUS D’AQUESTES ACTIVITATS

  • Aprenentatge de la propia activitat.
  • Estimular la motivació, les ganes d’apendre, la superació, alleujar l’estés, fomentar l’alegria, la diversió …entre d’altres.
  • Desenvolupar capacitats ja adquirides i apendre de noves.
  • Transmetre una actitud de cooperació, harmonia i respecte als companys i monitors.
  • Divertir-se a l’hora que s’aprenen, envoltats d’un entorn adequat i familiar,la nostra escola.

Transmetre una actitud de respecte envers el material de l’escola i el propi entorn.

PROPOSTA D’ACTIVITATS

PINTURA I DIBUIX, TALLERS-MANUALITATS,…

A través de l’expressió artística fomentem la creativitat, eduquem per crear aficions i descobrim habilitats i destreses.

Volem que els nostres alumnes puguin aconseguir coneixements bàsics del dibuix, les formes i els colors, la pintura, les tècniques del paper, el vidre, els teixits,… que puguin crear a partir del que han après.

 

TEATRE, TEATRE MUSICAL, INTERPRETACIÓ, …

Té com a finalitat entretenir a l’hora que s’apren. Per mitjà de la interpretació els alumnes aprenen a actuar davant el públic, cantar, ballar, expresar-se no només amb paraules si no també amb el cos, els gestos, ajuda a perdre la por a parlar amb públic, ensenya a memoritzar, a vocalitzar, etc.
Fomenta el treball en equip, la creativitat, la imaginació. Si t’agrada l’escenari, el maquillatge i les disfresses, aquesta es la teva activitat.

JAZZ-FUNKY, DANSA, ZUMBA,…

Treballem amb la musica i el cos, gaudint de la música i del moviment en una activitat bàsicament lúdica. L’objectiu es ajudar a aconseguir una bona coordinació, una bona col·locació del cos, el cap, els braços i les cames, al ritme de la música, apendre a interpretar l’espai i les direccions. Ballar fomenta l’alegria, el bon humor, alleuja l’estrés i es una bona manera d’estar en forma.

 

BALLS EN ANGLÈS, ANGLÈS repàs i reforç

Creem un espai didàctic i lúdic on s’introdueix l’aprenentatge d’una llengua estrangera: l’anglès. Aqueta activitat, balls en anglès , està pensada pels alumnes més petits. A partir de les cançons, la música i els jocs els alumnes aprenen i s’ho passen bé, i assimilaran els nous coneixements sense adonar-se.
Pels qui no son tan petits oferim classes de repàs i/o reforç d‘aquesta llengua. Es fan grups per nivells i aquests grups solen ser de només 6 o 7 alumnes per poder garantir l’aprofitament de les classes. L’objectiu d’aquesta activitat es que els alumnes experimentin una milloria en les seves notes escolars gràcies a una millor comprensió d’aquesta llengua.

GUITARRA, INTERPRETACIÓ MUSICAL

Aquesta activitat té com a finalitat ensenyar a tocar un instrument, la guitarra en el nostre cas, a entendre una partitura musical, a interpretar-la, a escoltar la música i els temps musicals, l’entonació, …

Es fan grups per nivells.

PILATES, GIMNÀSTICA POSTURAL


Activitat dirigida a mares i pares. Exercicis enfocats a la flexibilitat i potenciació del cos. Combina el control postural, l’entrenement muscular i la flexibilitat amb l’ajuda de la respiració i la concentració.


 

Si utilitzes la web, accepta l'ús de cookies Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web està configurada per "permetre les galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de la vostra galeta o feu clic a "Accepta" a continuació, esteu consentint a això.

Tancar