Carnaval 2020-2021

Com a Comissió d’Esdeveniments que organitza el Carnaval que representa a la nostra Escola a la Rua del Cor d’Horta, us comuniquem que aquest any per seguretat i protocols d’actuació pel COVID’19, no podrem realitzar aquesta activitat.

L’Associació del Cor d’Horta ens comunica que s’ha pres la decisió de que de moment, per seguretat, no faran cap acte que aglutini a públic. El Carnaval aglutina a més de 1.500 persones entre participants i voluntaris… No tenen mitjans per a poder-ho fer amb garanties sanitàries.

Aquest seria el desè any que participaríem a la Rua, se’ns farà difícil no fer-ho. Encara que ara no sigui possible, la Comissió continua treballant perquè el següent carnaval puguem sortir al carrer i donar-ho tot com sempre. Esperem comptar amb tots vosaltres!!!!

Leave a Reply

Si utilitzes la web, accepta l'ús de cookies Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web està configurada per "permetre les galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de la vostra galeta o feu clic a "Accepta" a continuació, esteu consentint a això.

Tancar